جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
اعتبار علمی: علمی-پژوهشی داخلی
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 1
1 -
ارزیابی فعالیت ضد باکتری باکتری های اسیدلاکتیک جداشده از پنیر سنّتی کردی در مقایسه با سویههای تجاری
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
نقش
علوم و صنایع غذایى
خودکارآمدی
حسابرسی عملکرد
امین کاظمی
حسابرسی عملکرد
ضریب واکنش سود
شرقی
شرقی
sharghi
مدیریت دانش
فارسی
شاهین دانشمندی
محمد شاهین دانشمندی
فرشید معماریانی
شریفی
damper
خطا
قهرمانی
ورمی کمپوست
قابلیت اطمینان
کود آلی
مؤید
مؤید
داده کاوی
عاطفه فرهمند
متانت محبی
سمیرا فیضی
فطانه بهروزیان
بهروز علیزاده